maandag 19 januari 2015

LUCA INLINE, een full laminaat-keuken die bruist van innovatie


Tijdens de druk bezochte opendeur van afgelopen weekend werd ze in première voorgesteld aan het publiek, de gloednieuwe LUCA INLINE. En aan waardering absoluut geen gebrek.

Opnieuw zijn de ontwerpers van Princess Keukens erin geslaagd een hedendaags keukenconcept te creëren dat hoge ogen gooit.

De LUCA INLINE is om te beginnen een FULL LAMINAAT-keuken. Ter verduidelijking: hier wordt gebruik gemaakt van duurzaam laminaat, waarbij de stootkant en het oppervlak één geheel vormen, dus zonder zichtbare naden.LUCA INLINE, een full laminaat-keuken die duurzaamheid koppelt aan ontwerpkunst.


Het model LUCA INLINE is wat kleur betreft een combinatie tussen matte, zandgrijze fronten en glanzend wit. Een keuken die persoonlijkheid uitstraalt.

Bijzonder innovatief aan dit concept zijn de volledig ingebedde deurgrepen, die doorlopen van de ene deur over de andere, volledig naar wens van de klant te voorzien qua lengte en positionering. Deze "ingebedde" grepen zien er niet alleen heel stijlrijk en design uit, ze bieden tevens het voordeel dat u er niet aan blijft vasthaken met uw keukenshort.

Innovatief: ingebedde deurgrepen volledig naar wens van de klant....

Ook heel apart is het 'vol-kern' werkblad in unikleur. Met zijn beperkte dikte van 1 cm ziet het er elegant en stijlvol uit. Die beperkte dikte heeft het bijkomend voordeel dat de totale werkhoogte, met ruime plinten en optimaal gebruik van de kastruimte, toch de ergonomisch ideale hoogte van 94,5 cm bereikt.De binnenkorpus is naar wens in drie verschillende kleuren beschikbaar.

Zeker het vermelden waard is het feit dat de binnenkorpus naast het klassieke wit ook in antraciet of lichtgrijs kan worden besteld. Deze LUCA INLINE, in diverse uitvoeringen beschikbaar, kan u nu komen bewonderen in de showroom bij Princess Keukens.


De LUCA INLINE werd in première aan het publiek voorgesteld tijdens de druk bezochte opendeur in november jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten